O nama

NAŠA MISIJA

Zadovoljni korisnici su naš krajnji cilj, stoga i produkte svoga poslovanja nastojimo prilagodavati vašim potrebama. Uslugama koje Vam pružamo uvijek nastojimo biti korak ispred drugih kako bi vašu radnu i privatnu svakodnevicu ucinili još ugodnijom i jednostavnijom. Wirac-net d.o.o poslovnom politikom je orijentiran na velike i srednje korisnike, smatrajuci da je upravo segment poslovnih korisnika onaj koji u najvecoj mjeri može iskoristiti sve prednosti stalnog pristupa internetu. U tu smo svrhu organizirali poseban tim ljudi koji se brinu za održavanje stalnih veza i ostalih usluga, konstantno prateci kvalitet i stabilnost veze. No, to ne znaci da su poslovni korisnici jedini korisnici naših rješenja.
Internet je kao medij svakim danom sve prisutniji u svakodnevnom životu te korištenjem na više nacina podiže standard života.

ZAŠTO IZABRATI WIRAC.NET?

Wirac-net d.o.o posvecuju posebnu pažnju odnosu prema korisnicima, bez obzira na velicinu pojedinog korisnika ili njegovih zahtjeva.
Korisnici naših usluga su pojedincni korisnici i uglavnom srednja i mala preduzeca. Kako se radi o prilicno zahtjevnim korisnicima mi smo se opredijelili za poseban odnos pružatelj usluge – korisnik, dodjeljujuci svakom korisniku tehnicku službu .
U današnje vrijeme snažne konkurencije na tržištu, opstanak je odreden kvalitetom usluge, pristupacnošcu i ponajprije odnosom prema krajnjim korisnicima.